Onze aanpak

We geloven dat jij als jongere het verdient om je eigen toekomst te bepalen. De weg naar zelfstandigheid? Die is soms complex. Daarom maken we samen een toekomstplan op maat, verbinden we je met de juiste mensen en organisaties en zetten we samen stappen vooruit. Als coach staan wij daarbij niet boven, maar naast je. Het is sowieso jouw keuze. Het gaat immers over jouw leven. Dit alles in een vertrouwelijke sfeer.

Ik droom, ik durf. Jij ook?

Ga met ons op pad

Kennis maken

We zijn geïnteresseerd in wie jij bent. We luisteren naar jouw verhaal. “Aangenaam, ik ben je coach!”

ONTDEK WAT JE WIL

We nemen de tijd om te ontdekken hoe jij je toekomst ziet. “Wat wil JIJ?”

Jouw plan

Samen maken we rond jouw ideeën een plan. We benoemen waar je goed in bent. En bekijken samen wat en wie jij denkt nodig te hebben om jouw plannen te laten slagen. “Waar heb je steun bij nodig?”

NIET ALLEEN

Samen schakelen we de juiste mensen in die je kunnen helpen. We kijken daarbij eerst naar de mensen rondom je, maar ook naar de hulpverlening indien je dat wil. We zorgen er steeds voor dat iedereen duidelijk weet waar jij naartoe wil. “Wie kan je helpen?”

ACTIE!

Terwijl we werken aan je plan, blijft de coach naast je staan. We verwijzen je niet door. Anderen kunnen aansluiten op jouw vraag, maar de coach blijft met jou het plan vasthouden. “Waar ben je goed in en wil je verder mee aan de slag?”

je durft op pad

We kijken er ook naar uit dat je ons aangeeft dat je je sterk voelt om alleen verder te kunnen met jouw plannen. Dat je weet waar je naartoe wil en hoe je hier kan geraken. Natuurlijk blijft ook dan onze deur steeds wagenwijd openstaan voor jou!
“Ik laat je los, maar blijf wel bereikbaar.”

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!