blend in hasselt

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Weet je niet meer welke weg je wil uitgaan? Vind je het moeilijk om alleen je vertrekpunt te bepalen? Dan is BLEND zeker iets voor jou. Samen met een BLEND-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De BLEND-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

KIRSTEN

Projectmanager

Hoi, ik ben Kirsten en als projectmanager van Blend geef ik dagelijks het beste van mezelf zodat ons team van coaches jou kan helpen met al je vragen en uitdagingen. Uitdagingen zijn belangrijk en een drijfveer om verder te gaan. Daarom ondersteun ik de coaches graag zodat ze je challengen om te groeien.
Mijn grootste challenge tot nu toe was het beklimmen van de Mount Fuji (Japan). Het was een fysieke en mentale strijd, het was vechten, zwoegen en zweten, maar het uitzicht en de top waren het allemaal waard.
Ik wil het jullie mogelijk maken om ook een uitdaging aan te gaan en help onze coaches hier graag bij.

IRIS

Coach

Als coach sta ik naast je en wil ik jou uitdagen, inspireren, prikkelen en uitdagen! Samen met jou ontdekken waar je kracht ligt en hoe we deze kunnen inzetten. Ik help je een antwoord vinden op volgende vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn wensen en dromen? Met veel enthousiasme ga ik graag samen met jou op pad zodat we concrete doelen en stappen kunnen zetten waar jij blij van wordt. Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

CHELSEY

Coach

Hooooi! Ik ben Chelsey, ook wel gekend als een dromerige, enthousiaste en creatieve psycholoog. Durven en uit mijn comfortzone stappen is waar ik energie uithaal. Maar ook ben ik iemand met veel emoties en iemand die steeds, en waarschijnlijk nog lang, met het wie-ben-ik-en-wat-wil-ik-proces bezig is. Misschien herken je jezelf hierin, misschien ook niet.

Ik ben dan ook heel benieuwd om te ontdekken wie jij bent, wat jij voelt en waar jij naar verlangt. “Maar hoe?!” hoor ik je denken. Hoe je het zelf wilt! Dit kan gaan van (diepgaande) gesprekken tot samen op pad trekken en de wereld verkennen. De wereld is namelijk ons vertrekpunt. Tot snel!

NADIA

Coach

Hi! Ik ben Nadia, een warme, spontane vrouw die zich graag inzet voor de maatschappij.
De eigenschappen die mij sieren zijn vooral oprecht zijn en willen helpen.
Helpen is voor mij een heel breed begrip. Het betekent dat ik jou benader met een niet-veroordelende houding. Het betekent dat ik geïnteresseerd ben in jou, actief luister en op maat werk. Ik ben gemotiveerd om samen met jou op zoek te gaan naar de nodige middelen en oplossingen. Het betekent dat ik jou in je verantwoordelijkheid zal zetten en ook in je kracht zet om veerkrachtiger te worden en te groeien als persoon.
Want op het einde van de rit, is mijn doel dat JIJ vredevol en doelbewust door het leven gaat.   

Joyce

Coach

Hey hey, ik ben Joyce en wie weet ben ik binnenkort wel jouw BLEND-coach!
Vanuit mijn enthousiaste ingesteldheid ga ik graag samen met jou op pad om aan jouw dromen en doelen te werken.
Weet je het even allemaal niet meer? Zie je de bomen door het bos niet meer? Dan is dit het moment waar ik in beeld kom en graag samen met jou aan de slag ga.
In onze begeleiding houd ik steeds rekening met hoe jij je voelt en wat jij belangrijk vindt. Je zal altijd de kapitein van je eigen schip blijven en ik zal er zijn om je dat kleine duwtje in de rug te geven.
Doordat ik ook ooit zelf op het punt gestaan heb om belangrijke beslissingen en keuzes in mijn leven te maken, ga ik mijn uiterste best doen om me zo goed mogelijk in te leven in jouw situatie. Ook geloof ik dat niemand het verdient om moeilijke periodes alleen door te maken, dus samen geraken we er wel!
Veel liefs, Joyce 

JAAK

Coach

Less is more! Weinig woorden maar daden. Samen met jou ga ik op pad: een afspraak bij het OCMW, samen naar een infosessie gaan van een interessante opleiding of je naar je eerste werkdag brengen.

Achter de schermen ben ik druk bezig met het bellen naar werkgevers of mogelijke stageplaatsen, en zoek ik naar interessante vacatures. Zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kan!

Ik ben heel sportief en je mag me altijd bellen voor een goede wandeling, te voetballen, een matchke pingpong, biljart,…. Ik waarschuw je wel nu al: winnen zal moeilijk worden. 😉

SARAH

Coach

Wij kennen elkaar misschien nog niet, maar daar kan snel verandering in komen! Mijn naam is Sarah en samen met jou wil ik bekijken op welke manier jij graag jouw toekomst invult. Weet je even niet meer welke weg je wil bewandelen? Of heb je wel een idee waar je naartoe wil, maar vind je het moeilijk om het vertrekpunt te bepalen? Je kan bij mij terecht met al jouw zorgen en vragen! Ik kan je niet garanderen dat ik onmiddellijk een pasklaar antwoord heb, maar ik kan je wel verzekeren dat ik naast je zal staan tot we de antwoorden vinden die jij zoekt! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij je goed voelt bij de keuzes die je maakt. Ik wil je helpen om jouw dromen te realiseren zodat jij je toekomst kunt invullen zoals jij verlangt. Je staat er dus niet alleen voor!

MARNICK

Coach

Hoi, ik ben Marnick en misschien ben ik binnenkort jouw coach. Ik wil met je samenwerken aan je doelstellingen en de uitdagingen waar je tegen aanloopt. Ik wil ook kijken naar alle mogelijkheden en kansen om deze samen met jou optimaal te benutten. Dit zal altijd op een respectvolle manier zijn, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt dus de koers die we varen en blijft de kapitein van ons schip. Iedere storm zullen we samen trotseren en dankzij de juiste windrichting en een goed kompas bereiken we steeds veilig de haven.

Met mijn enthousiasme en energieke persoonlijkheid proberen wij elk target te bereiken. Ik zal altijd eerlijk en oprecht zijn tegen jou. Wat mij nog typeert zijn mijn positivisme, goed humeur en de lach op mijn gezicht.

Heb jij graag individuele begeleiding of werk je liever in groep? Kies je eerder een (intensieve) sportieve of creatieve activiteit? Laat gerust iets weten en dan ga ik samen met jou op zoek naar het juiste pad.

SARA-JANE

Coach

Ciao, ik ben Sara-Jane, ik heb Italiaanse roots en ben een echte dromer! Eén van mijn favoriete uitspraken is: ‘voor alles is een oplossing’, en dat is ook echt zo. We kijken samen naar de mogelijkheden en oplossingen die voor jou goed voelen. Op ons levenspad komen we allemaal hindernissen tegen. Ik wil je hier graag op een andere manier naar laten kijken. Van elk obstakel kan je iets leren. De hindernissen in je leven maken je namelijk sterker en uniek.

Ik leer je werken met je innerlijk kompas. Je weet het misschien nog niet, maar iedereen heeft een innerlijk kompas. Door samen op pad te gaan, leren we elkaar beter kennen en leer ik jou hoe je je innerlijk kompas gebruikt. In kleine stapjes wandel ik samen met jou je pad naar de toekomst. Jij bepaalt zelf het tempo, zit het even niet mee of wordt het allemaal te veel? Geen probleem, dan komen we samen eventjes tot rust. Dankzij je innerlijke kompas durf je gaandeweg zelf beslissingen te nemen.

Bij mij kan je: luidop dromen, werken aan jouw toekomst, Italiaans leren koken of gewoon een blokje wandelen met mijn trouwe vriend Lemmy.

VEERLE

Coach

Hi, ik ben Veerle, een energieke, open-minded, avontuurlijk, positief ingesteld persoon. In het algemeen ben ik zeer relaxed maar ook een vechterke, voor mezelf maar ook voor anderen. Ik probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen, ik heb veel van de wereld gezien, ware levenslessen die me veel hebben geleerd over de wereld maar ook over mezelf.

Als coach sta ik naast jou! Jij bent diegene die mij vertelt welke weg we moeten bewandelen en op welk tempo. On the way zal ik je wel tools geven, de verschillende paden met jou bespreken, mogelijks ook gewoon even stilstaan. Er is zeker ruimte om ook plezier te maken en wie weet… samen nieuwe dingen te ontdekken. Het mooie aan deze job is dat ik nog elke dag bijleer en dit is niet alleen door boeken te lezen of in gesprek te gaan met experten maar vooral…door jullie te leren kennen!

Martien

Coach

Hey, zoals je ziet staan we met een heel team voor je klaar. Ik ben Martien en misschien word ik wel je coach, bij BLEND.

Heb je soms het gevoel dat er veel van jou verwacht wordt in deze complexe wereld? Heb je iemand nodig die met jou stap voor stap op weg gaat om de uitdagingen samen aan te pakken? Dan wil ik je hier heel graag mee helpen want met twee staan we veel sterker dan alleen.

Ik ben er zeker van dat je talenten de weg wijzen naar wat je echt wil in je leven. Je kan er mij wat over vertellen of we gaan ze al doende verkennen, we volgen jouw ritme en de manier die voor jou het beste werkt. Met veel geduld luister ik naar wat jij nodig hebt maar ik zet je ook aan tot actie en verantwoordelijkheid. Niks gaat vanzelf maar als jij iets echt wil bereiken dan geloof ik dat jij dit kan.

Zelf heb ik grote interesse in andere culturen. Kan je mij uit je eigen leefwereld nog vertellen wat voor jou anders is in België en wat je hier zo erg mist?  Ik wil heel graag van je bijleren.

RAF

Coach

Hallo, Ik ben Raf , jongerencoach bij Blend.

Ken je dat gevoel wanneer je ’s morgens wakker wordt en dat je met vele vragen zit? Een rugzak vol zorgen: waar vind ik een toffe job en een geschikte opleiding? Hoe vul ik dat papier in, gevoelens in de knoop maar ik kan er moeilijk over praten …..graag luister ik naar jouw verhaal. Want van jouw verhaal kunnen wij iets moois maken. Wij maken een plan en zoeken naar oplossingen.

Indien nodig schakel ik mijn collega ’s in die elk met hun ervaring een pluspunt zijn in je traject. We gaan uitzoeken wat je talenten zijn en hoe we uw dromen kunnen waarmaken. Fijn dat je hier op de website eens komt piepen…..het is een eerste stap en waarom niet een volgend stap naar Blend?

Maarten

Coach

Don’t judge a book by its cover.

Hallo ik ben Maarten, jongerencoach bij BLEND en als er een quote is die bij me past is het deze wel.
Onbevooroordeeld luisteren is mijn kracht. Je bent wie je bent en mag zo ook gezien en gehoord worden. Ik ben een rustig persoon die goed kan luisteren. Als ervaringsdeskundige heb ik redelijk wat kennis rond drugs- of drankgebruik, als je hier vragen rond hebt ben ik degene die voor je klaar staat.
(Aarzel niet om mij te contacteren, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!)

Jana

Coach

Heb je last van moeilijke emoties, zoals droefheid, angst of woede? Loop je vast in je communicatie of relaties met anderen? Heb je iets heftigs meegemaakt dat je moeilijk verwerkt krijgt? Staat je gezondheid onder druk door stress of vermoeidheid? Twijfel je aan wie je bent of wat je wilt? Weet dan dat je er niet alleen voor staat.

Als jongere kom je op je levensweg voortdurend uitdagingen tegen die je wereld volledig op zijn kop kunnen zetten. Bovendien leven we in een maatschappij waarin alles steeds sneller en beter lijkt te moeten gaan. Geen wonder dat je soms al eens de weg kwijt raakt! Bij BLEND kan je terecht om te vertragen en op je eigen tempo terug je weg te zoeken. Wanneer je er klaar voor bent, ga ik graag met jou op pad. Dit kan door in alle rust in gesprek te gaan, of door er samen op uit te trekken en nieuwe plekken te ontdekken. Het doel is om je blik te verruimen en op zoek te gaan naar waar jij energie en kracht uit haalt, zodat je met nieuwe inzichten en een opgeladen batterij weer op weg kan.

Hanne

Coach

Hey!  Ik ben Hanne, een enthousiaste, rustige, toegankelijke jongerencoach die houdt van wandelen, dansen en anderen helpen. Als coach maak ik graag ruimte om te luisteren naar jouw toekomstplannen, uitdagingen die je tegenkomt en dingen waar je graag eens over wil praten. Niet enkel de dagdaagelijkse thema’s, ook de thema’s die je denkt met niemand te kunnen bespreken mogen besproken worden. Naast luisteren, ga ik samen met jou aan de slag om stappen richting jouw toekomstplannen zetten. En misschien tot binnenkort!

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

BLEND is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: