boost in genk-as-zutendaal

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is BOOST zeker iets voor jou. Samen met een BOOST-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De BOOST-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

JEROEN

Projectmanager

Hallo, ik ben Jeroen… Als projectmanager van Boost wil ik mijn team helpen zoveel mogelijk in hun kracht te gaan staan. Zij ondersteunen jullie en ik ondersteun hun…

Elke dag leer ik wel iets van iemand uit mijn team! Zo probeer ik ook in het leven te staan… Leren van mekaar, luisteren naar mekaar, proberen mekaar te begrijpen,… Zo komen we al een heel eind!

Wie zijn wij? Een team van enthousiaste coaches die ernaar uit kijken om jullie te ondersteunen en te helpen met alle vragen die jullie hebben. Jullie bepalen het tempo, jullie bepalen wat er belangrijk is, maar wij gaan met jou mee op pad!

Boost staat voor Bewegen, Ontwikkelen, Oriënteren en Stimuleren… Maar we proberen jullie vooral een BOOST te geven waar nodig!

Niels

Coach

Ik ben Niels, aangenaam!
Al meer dan 15 jaar ben ik actief tussen de Genkse jeugdige, multiculturele samenleving. Dit doe ik met veel passie, toewijding en geloof in de kracht van ieder van jullie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent bezit, het proces om dat te ontdekken maakt ons allen uniek. Dat maakt mijn job als coach ook zo boeiend. Waar ik je kan helpen, zal ik dat zeker doen op mijn manier; creatief, out-of-the-box en vooral door te doen.
Elke dag opnieuw leren we bij, jij van mij maar ik zeker evenveel van jou! Met veel enthousiasme en plezier kijk ik er samen met mijn collega’s naar uit om jullie, onze toekomst, te versterken.

“Niemand kan je tegenhouden om te vallen, maar iemand kan je wel helpen om terug op te staan.”

Erica

Coach

Hé hallo, ik ben Erica. Wie ben jij? Waar wil je naartoe? Wat wil je graag doen? Zit je ergens mee en wil je een luisterend oor? Wel, laat ‘luisteren’ naar anderen nu net dat zijn wat ik graag doe. Begeleiden en ondersteunen van mensen zoals jij daar krijg ik een boost van. Ik wil luisteren naar jouw verhaal en vooral samen bekijken hoe en waarbij ik je kan ondersteunen.

Vertrekken vanuit ‘jouw’ verhaal is voor mij belangrijk. We gaan samen op zoek naar dingen waar jij graag iets rond wil doen, hoe snel of hoe langzaam dat mag jij aangeven, wat jij belangrijk vindt om mee aan de slag te gaan ook.
Ik ga gewoon mee op pad en we zoeken samen een richting. Elkaar beter leren kennen en vertrouwen is voor mij zeer belangrijk om dit traject geslaagd te laten verlopen.

Brigitte

Coach

Ik had jou kunnen zijn, jij mij. Jij de BOOST-coach, ik een vat vol vragen, uitdagingen en dromen voor morgen. Echt, we lijken allemaal veel meer op elkaar dan dat we van elkaar verschillen. Als je mij opbelt voor een coachplan, starten we met een wit blad. Als grafisch ontwerper schrikt me dat niet af ;-).

Jouw wil, jouw wensen zullen ons inspireren tot acties. Schieten onze gedachten hierbij alle kanten op. Geen erg. Out-of-the box denken en complexe situaties anders bekijken dat wordt onze specialiteit. Daarentegen … hier ligt de uitdaging voor jouw toekomstplan.

O ja, maar wie is Brigitte? Ik ben ongeveer als jij maar ouder. Dapper. Impulsief in het echte leven, soms chaos in mijn hoofd en op zoek naar geluk. Met een man, 3 tieners, een kat, een hond en met soms met iets teveel aandacht voor details.

Veli

Coach

Hallo,

Jeugdwelzijnswerking zit in mijn DNA. Ik ben erin opgegroeid. Eerst als jongere zelf en nadien als begeleider. Als kind droomde ik ervan om ooit met jongeren te werken. Ik droomde en durfde en dat wierp zijn vruchten af!

In 1995 heb ik dan de kans gekregen om met jongeren te werken. Een kans die ik met beide handen heb gegrepen.

Want iedereen verdient kansen en jij ook!

Wil je samen met mij op pad gaan? Het tempo en de frequentie bepaal je uiteraard zelf. Droom jij ook maar je durft niet? Ik kan je hierbij helpen en jou begeleiden.

Kom op! Durf ook te dromen en ga ervoor om jouw dromen te realiseren! Niks moet, alles mag.

Dit ben ik, Veli, klaar om jouw coach te worden.

Tot binnenkort!

Maarten

Coach

Mijn naam is Maarten en ik ben BOOST-coach. Enthousiasme, zaken in beweging zetten, nieuwe dingen ontdekken, dit soort thema’s spelen een belangrijke rol voor mij. Ik ben er ook van overtuigd dat buiten bezig zijn, in de frisse lucht, altijd een beter plan is dan binnen zitten.

Ik ben vooral bezig met het versterken van je mogelijkheden richting werk.
Samen vinden we altijd een juist pad!

Zehra

Coach

Ik ben Zehra, je BOOST-coach. Met veel goesting zet ik me in voor onze jongeren die vandaag de dag voor grote uitdagingen staan.

Mijn passie voor de jonge geest is veel vroeger ontstaan. Als jongere stond ik voor heel wat uitdagingen en ik wist niet hoe deze aan te pakken.
Gaandeweg heb ik ondervonden dat bepaalde steunfiguren die ik tegenkwam op mijn pad naar zelfstandigheid, een belangrijke impact hebben gehad op mijn zoekproces naar mezelf en mijn toekomstbeeld. Ik mag van geluk spreken dat ik deze mensen ontmoette in mijn levensloopbaan. Anderzijds lijkt het me een groot onrecht als dit een kwestie van geluk is.

Alle jongeren moeten dit krijgen, een steunfiguur waarop je kan terugvallen. Dit is wat mij drijft, kracht en energie geeft. Iets kunnen betekenen en het verschil kunnen maken voor onze jongeren die de toekomst symboliseren. Persoonlijke groei en psychische welzijn, weerbaarheid en veerkracht, talenten en krachtgericht werken, individuele begeleidingen, jongeren en onderwijs, etnisch-culturele minderheden zijn thema’s waarrond ik een expertise heb opgebouwd en graag mee bezig ben.

Kim

Coach

Dromend van een ideale wereld waarin iedereen gelijk staat.

Ik ben Kim, steeds bereikbaar, open, eerlijk en energievol. Samen met mijn 2 pubers en hond geniet ik van het leven, vooral van de kleine dingen.

Als puber opgegroeid in een achterliggende wijk in een niet simpele gezinssituatie maakt dat ook ik de klappen van het leven ken. Net daarom maak ik graag het verschil.

Als BOOST-coach wil ik jou steunen en begeleiden op alle vlakken waar het nodig is. Laat ons samen werken aan jouw toekomst met het stuur in eigen handen. Laat ons samen ervoor zorgen dat ook jij gelukkig en sterk in het leven komt te staan, samen gaan we grenzen verleggen en leren van elkaar.

LISA

Coach

Hallo! Ken je de quote “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” van Pipi Langkous? Een paar jaar geleden kwam ik hem tegen en het heeft toch wel een beetje mijn leven veranderd. Want waarom zou je van tevoren denken dat je het niet kan? Toch weet ik uit eigen ervaring dat de gedachte “ik kan het niet” gemakkelijker naar voor komt dan je wil.

Zoals je ziet ben ik zelf nog jong maar dit maakt dat ik maar al te goed weet dat het niet vanzelfsprekend is om jezelf te vinden en te weten waar je terecht kan voor allerhande vragen. Ondanks deze onzekerheid heb ik altijd geweten waar ik een passie voor heb en dat is jongeren een helpende hand bieden en een luisterend oor.

Niks zo eenzaam dan alles alleen uit te moeten zoeken, dus zou ik zeggen: DURF te vragen. Want daar staan wij voor. Je kan bij ons terecht voor eender welke vraag en we gaan mee met jou op pad, zo sta je er nooit alleen voor: jij schets je gedroomde toekomst en wij helpen je timmeren aan de weg er naartoe.

Persoonlijk leer ik je graag écht kennen net zoals jij mij mag leren kennen. Dan kan jij van mij leren en ik van jou, hier geloof ik in! Vertrouwen, open communicatie en jezelf durven zijn is voor mij belangrijk. Want niemand is perfect! (En dat zou ook maar saai zijn 😉.)

chiara

Coach

Hey, ik ben Chiara, je BOOST-coach. Ik heb een grote passie voor kunst en het welzijn van de mensen. Ik ben van opleiding niet enkel maatschappelijk assistente, maar ook beeldend kunstenaar. Ik ben al jaren actief in het Genkse en ben dan ook mede-organisator van ‘the building’, een jongerencollectief, in Genk. Deze passies sluiten heel erg bij elkaar aan en zo probeer ik altijd op een creatieve – en soms zotte –  manier ondersteuning te bieden aan diegenen die dat het meeste nodig hebben.

Om zelf als 24-jarige jongeren te begeleiden, dat is toch iets speciaals. Dit maakt dat ik, als leeftijdsgenoot, zeer begripvol en empathisch kan zijn en goed aansluiting vind bij mijn coachees. Ik ben net zoals jij, wij verschillen niet heel veel van elkaar. Ik geloof in de kracht van elke jongere en wil jou graag ondersteunen in deze grote zoektocht.

“Als je iets wil en er voor de volle 100% voor gaat, dan kan je ALLES.”

ikram

Coach

Salaam! Ik ben Ikram, 25 jaar en BOOST-coach.

Ik heb altijd al met jongeren willen werken, omdat ik geloof dat de juiste personen die naast je staan een grote invloed op je toekomst kunnen hebben. Ik sta zelf nog dicht bij deze leefwereld en kan mij daarom heel goed in jouw schoenen verplaatsen. Ik begrijp jou, ik zie jou en ik hoor jou. Tijdens je jongerenjaren heb je mensen nodig die in je geloven, jouw talenten zien en deze samen met jou willen ontdekken. Het is niet vanzelfsprekend om deze mensen te vertrouwen, daarom vind ik het belangrijk om eerst met jou een band op te bouwen vooraleer we samen de uitdagingen aangaan. Ik wil de échte jou leren kennen, wat jouw passies zijn, hoe je in het leven staat en wat jij belangrijk vindt. Vanuit deze connectie kunnen we samen groeien. Mijn drijfveer is om jou te versterken in al  jouw krachten, jouw zien groeien en je doelen behalen op jouw tempo. Geen enkele droom is te groot en ik help jou graag om deze te verwezenlijken.

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

BOOST is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: