boost in genk-as-zutendaal

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is BOOST zeker iets voor jou. Samen met een BOOST-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De BOOST-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

JEROEN

Projectmanager

Hallo, ik ben Jeroen… Als projectmanager van Boost wil ik mijn team helpen zoveel mogelijk in hun kracht te gaan staan. Zij ondersteunen jullie en ik ondersteun hun…

Elke dag leer ik wel iets van iemand uit mijn team! Zo probeer ik ook in het leven te staan… Leren van mekaar, luisteren naar mekaar, proberen mekaar te begrijpen,… Zo komen we al een heel eind!

Wie zijn wij? Een team van enthousiaste coaches die ernaar uit kijken om jullie te ondersteunen en te helpen met alle vragen die jullie hebben. Jullie bepalen het tempo, jullie bepalen wat er belangrijk is, maar wij gaan met jou mee op pad!

Boost staat voor Bewegen, Ontwikkelen, Oriënteren en Stimuleren… Maar we proberen jullie vooral een BOOST te geven waar nodig!

Niels

Coach

Ik ben Niels, aangenaam!
Al meer dan 15 jaar ben ik actief tussen de Genkse jeugdige, multiculturele samenleving. Dit doe ik met veel passie, toewijding en geloof in de kracht van ieder van jullie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent bezit, het proces om dat te ontdekken maakt ons allen uniek. Dat maakt mijn job als coach ook zo boeiend. Waar ik je kan helpen, zal ik dat zeker doen op mijn manier; creatief, out-of-the-box en vooral door te doen.
Elke dag opnieuw leren we bij, jij van mij maar ik zeker evenveel van jou! Met veel enthousiasme en plezier kijk ik er samen met mijn collega’s naar uit om jullie, onze toekomst, te versterken.

“Niemand kan je tegenhouden om te vallen, maar iemand kan je wel helpen om terug op te staan.”

Erica

Coach

Hé hallo, ik ben Erica. Wie ben jij? Waar wil je naartoe? Wat wil je graag doen? Zit je ergens mee en wil je een luisterend oor? Wel, laat ‘luisteren’ naar anderen nu net dat zijn wat ik graag doe. Begeleiden en ondersteunen van mensen zoals jij daar krijg ik een boost van. Ik wil luisteren naar jouw verhaal en vooral samen bekijken hoe en waarbij ik je kan ondersteunen.

Vertrekken vanuit ‘jouw’ verhaal is voor mij belangrijk. We gaan samen op zoek naar dingen waar jij graag iets rond wil doen, hoe snel of hoe langzaam dat mag jij aangeven, wat jij belangrijk vindt om mee aan de slag te gaan ook.
Ik ga gewoon mee op pad en we zoeken samen een richting. Elkaar beter leren kennen en vertrouwen is voor mij zeer belangrijk om dit traject geslaagd te laten verlopen.

Maarten

Coach

Mijn naam is Maarten en ik ben BOOST-coach. Enthousiasme, zaken in beweging zetten, nieuwe dingen ontdekken, dit soort thema’s spelen een belangrijke rol voor mij. Ik ben er ook van overtuigd dat buiten bezig zijn, in de frisse lucht, altijd een beter plan is dan binnen zitten.

Ik ben vooral bezig met het versterken van je mogelijkheden richting werk.
Samen vinden we altijd een juist pad!

Veli

Coach

Hallo,

Jeugdwelzijnswerking zit in mijn DNA. Ik ben erin opgegroeid. Eerst als jongere zelf en nadien als begeleider. Als kind droomde ik ervan om ooit met jongeren te werken. Ik droomde en durfde en dat wierp zijn vruchten af!

In 1995 heb ik dan de kans gekregen om met jongeren te werken. Een kans die ik met beide handen heb gegrepen.

Want iedereen verdient kansen en jij ook!

Wil je samen met mij op pad gaan? Het tempo en de frequentie bepaal je uiteraard zelf. Droom jij ook maar je durft niet? Ik kan je hierbij helpen en jou begeleiden.

Kom op! Durf ook te dromen en ga ervoor om jouw dromen te realiseren! Niks moet, alles mag.

Dit ben ik, Veli, klaar om jouw coach te worden.

Tot binnenkort!

Kim

Coach

Dromend van een ideale wereld waarin iedereen gelijk staat.

Ik ben Kim, steeds bereikbaar, open, eerlijk en energievol. Samen met mijn 2 pubers en hond geniet ik van het leven, vooral van de kleine dingen.

Als puber opgegroeid in een achterliggende wijk in een niet simpele gezinssituatie maakt dat ook ik de klappen van het leven ken. Net daarom maak ik graag het verschil.

Als BOOST-coach wil ik jou steunen en begeleiden op alle vlakken waar het nodig is. Laat ons samen werken aan jouw toekomst met het stuur in eigen handen. Laat ons samen ervoor zorgen dat ook jij gelukkig en sterk in het leven komt te staan, samen gaan we grenzen verleggen en leren van elkaar.

Chiara

Coach

Hey, ik ben Chiara, je BOOST-coach. Ik heb een grote passie voor kunst en het welzijn van de mensen. Ik ben van opleiding niet enkel maatschappelijk assistente, maar ook beeldend kunstenaar. Ik ben al jaren actief in het Genkse en ben dan ook mede-organisator van ‘the building’, een jongerencollectief, in Genk. Deze passies sluiten heel erg bij elkaar aan en zo probeer ik altijd op een creatieve – en soms zotte –  manier ondersteuning te bieden aan diegenen die dat het meeste nodig hebben.

Om zelf als 24-jarige jongeren te begeleiden, dat is toch iets speciaals. Dit maakt dat ik, als leeftijdsgenoot, zeer begripvol en empathisch kan zijn en goed aansluiting vind bij mijn coachees. Ik ben net zoals jij, wij verschillen niet heel veel van elkaar. Ik geloof in de kracht van elke jongere en wil jou graag ondersteunen in deze grote zoektocht.

“Als je iets wil en er voor de volle 100% voor gaat, dan kan je ALLES.”

Alberto

Coach

Hallo, ik ben Alberto outreachend jongerencoach. Mij kan je zeker eens tegen het lijf lopen in de straten van Genk.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn de juiste richting te vinden op je weg naar volwassenheid. Maar ik heb ook mogen ondervinden hoe belangrijk het is om mensen rondom je te hebben die naar je luisteren, in jou geloven, je adviseren en bereidt zijn om letterlijk met jou mee op pad te gaan. Om zo samen te onderzoeken en ontdekken wat je talenten zijn die jou als persoon kunnen versterken.

Spreek me dus gerust aan als je me tegenkomt op straat, of contacteer me via social media en we bekijken samen met welke vragen je zit en gaan zo samen op zoek naar antwoorden. We gaan proberen samen te ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen.

Want ik ben er van overtuigd dat iedereen met een talent geboren is.

 

Facebook: facebook.com/AlbertoJongerencoach
Instagram: @albertojongerencoach

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

BOOST is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: