Commid in Lanaken

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is COMMID zeker iets voor jou. Samen met een COMMID-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De COMMID-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

DORIEN

Projectmanager

Aangenaam! Ik ben Dorien en als projectmanager en coach van COMMID ben ik uitermate enthousiast dat mijn coaches en ik ons mogen engageren in Lanaken en omstreken. 

Het vraagt veel moed om je doelen te bereiken. Je grenzen verleggen en angsten overwinnen is niet altijd makkelijk. Maar als alleenstaande moeder moest ik mijn dromen herontdekken en mijn leven opnieuw opbouwen. Als je bereid bent om gewoontes en patronen los te laten en je mindset te veranderen, is het een piece of cake! Wij helpen je graag om je dromen te realiseren en de stappen te maken om jouw ultieme leven “to the fullest” te leven. 

We werken samen aan je persoonlijke doelen en blijven je motiveren. Of je nu ontevreden bent over je job, werkzoekende, niet lekker in je vel zit of meer energie en plezier wilt halen uit wat je doet, dan is het tijd voor actie! 

Wij halen samen je krachtigste versie van jezelf naar boven!

 

Alberto

Coach

Hallo, ik ben Alberto outreachend jongerencoach. Mij kan je zeker eens tegen het lijf lopen in de straten van Lanaken.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn de juiste richting te vinden op je weg naar volwassenheid. Maar ik heb ook mogen ondervinden hoe belangrijk het is om mensen rondom je te hebben die naar je luisteren, in jou geloven, je adviseren en bereidt zijn om letterlijk met jou mee op pad te gaan. Om zo samen te onderzoeken en ontdekken wat je talenten zijn die jou als persoon kunnen versterken.

Spreek me dus gerust aan als je me tegenkomt op straat, of contacteer me via social media en we bekijken samen met welke vragen je zit en gaan zo samen op zoek naar antwoorden. We gaan proberen samen te ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen.

Want ik ben er van overtuigd dat iedereen met een talent geboren is.

Facebook: facebook.com/AlbertoJongerencoach
Instagram: @albertojongerencoach

Kim

Coach

Hey, ik ben Kim! Ik ben een enthousiast persoon met de nodige dosis humor en een groot hart voor jongeren. Als coach wil ik dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Mensen zijn tot veel in staat als ze het juiste steuntje in de rug krijgen. Door te kijken naar jullie eigen kracht en mogelijkheden, help ik jullie graag op weg. Ik vind het belangrijk dat jongeren fouten mogen maken waaruit ze kunnen leren en voldoende kansen blijven krijgen. Als coach sta ik naast jou. Jij blijft de kapitein van jouw schip!

Nathalie

Coach

Hallo, mijn naam is Nathalie en wat fijn om je te mogen ontmoeten!

Ik geloof dat iedereen talent heeft. Iedereen heeft de mogelijkheid om te schitteren in zijn/haar levensverhaal. Het is soms niet gemakkelijk om te weten waarin je kan uitblinken.

Tijdens mijn opleiding Sociaal werk groeide mijn passie om mensen te helpen in het vinden van zijn/haar talent richting werk. Ik heb gewerkt in de uitzendsector en IT consultancy waar ik mijn passie wou inzetten, maar er ontbrak telkens iets.

Hier kan ik mijn passie inzetten om anderen te laten schitteren. Ik werd zelf een ster in mijn levensverhaal en geniet er al minstens 4 jaar elke dag van.

Wil jij ontdekken hoe je een ster kan zijn in jouw levensverhaal? Zet de plankenkoorts aan de kant en ga met mij mee op pad!

Kris

Coach

Hallo, ik ben Kris, jongerencoach bij Commid. Wil je achter het stuur kruipen, onderweg naar een volgende bestemming? Dan stap ik graag bij jou in! 

In het leven zijn we allemaal onderweg, alleen is het niet altijd even duidelijk wat de volgende tussenstop is, hoe je er kan geraken, liggen er al eens obstakels op de weg,… Om dan alleen je weg te vinden, is soms moeilijk en helpt het om iemand langs je te hebben die mee zoekt of helpt richting te bepalen. Zelf heb ik ook mogen ervaren welke krachten en mogelijkheden deze gedeelde tocht kan bieden.  

Samen met jou kunnen we op zoektocht gaan wat voor jou belangrijk is, welke richting je uit wil om zo helemaal je talenten in te kunnen zetten, je doelen te bereiken en volledig te kunnen zijn wie je echt wil zijn. 

Spreek me gerust aan of stuur iets via social media en dan kijken we wat een volgende stap kan zijn! 

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

COMMID is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: