Commid in Lanaken

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is COMMID zeker iets voor jou. Samen met een COMMID-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De COMMID-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

DORIEN

Projectmanager

Aangenaam! Ik ben Dorien en als projectmanager en coach van COMMID ben ik uitermate enthousiast dat mijn coaches en ik ons mogen engageren in Lanaken en omstreken. 

Het vraagt veel moed om je doelen te bereiken. Je grenzen verleggen en angsten overwinnen is niet altijd makkelijk. Maar als alleenstaande moeder moest ik mijn dromen herontdekken en mijn leven opnieuw opbouwen. Als je bereid bent om gewoontes en patronen los te laten en je mindset te veranderen, is het een piece of cake! Wij helpen je graag om je dromen te realiseren en de stappen te maken om jouw ultieme leven “to the fullest” te leven. 

We werken samen aan je persoonlijke doelen en blijven je motiveren. Of je nu ontevreden bent over je job, werkzoekende, niet lekker in je vel zit of meer energie en plezier wilt halen uit wat je doet, dan is het tijd voor actie! 

Wij halen samen je krachtigste versie van jezelf naar boven!

 

Indra

Coach

Heyhey! Mijn naam is Indra en als coach binnen COMMID te Lanaken, wil ik er écht voor jou zijn! Ik ben iemand die veel liefheeft, en vaak vanuit liefde ook veel doet vandaar dan ook mijn tattoeage ‘lover’.

In mijn begeleidingen is niets te gek om te bespreken, openheid is hierbij een heel belangrijke factor. Ik zal dan ook nooit oordelen over jou, of over jouw situatie. Ik vind het belangrijk dat ik jou kan leren kennen én dat jij mij ook kan leren kennen. Vertrouwen komt op de eerste plek hier. Ik wil jou graag een veilige haven kunnen aanbieden, een plek waar je je goed voelt, een persoon bij wie je met wat dan ook terecht kan.

Kan jij ondersteuning gebruiken? Wees dan niet bang om even contact op te nemen, want dat is de eerste stap én meteen al een hele grote!

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

COMMID is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: