FLUX in TONGEREN

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is FLUX zeker iets voor jou. Samen met een FLUX-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De FLUX-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

ANNOESJKA

Projectmanager

Ik ben Annoesjka! Projectmanager van FLUX. Meestal vrolijk en optimistisch, altijd op zoek naar een uitdaging.

Flux gaat de uitdaging aan om jongeren en jongvolwassenen aan het stuur te zetten van hun eigen leven en hen de koers te laten bepalen van dit project. Jongerencoaching Flux gelooft dat er in iedere situatie, hoe moeilijk ze ook lijkt, mogelijkheden zijn. Ieder van ons heeft sterktes en talenten, alleen komen ze niet altijd tot hun recht. De coaches gaan met de jongeren op pad, verkennen hun talenten, laten ze groeien en stimuleren hen om hun eigen weg te vinden. Dit doen ze stap voor stap, niet alleen.
Flux werkt nauw samen om kennis, ervaring en expertise te bundelen en kansen te grijpen. Ieder apart kunnen we een traject afleggen, samen bereiken we een mooie eindbestemming.

Wil je op pad gaan met een coach? Wil je als organisatie je steentje bijdragen voor jongeren? Heb je een hart voor jongeren en denk je erover als vrijwilliger reisgenoot te zijn voor de jongeren? Neem contact met me op. 
De wereld ligt aan onze voeten.

Nathalie

Coach

Hallo, mijn naam is Nathalie en wat fijn om je te mogen ontmoeten!

Ik geloof dat iedereen talent heeft. Iedereen heeft de mogelijkheid om te schitteren in zijn/haar levensverhaal. Het is soms niet gemakkelijk om te weten waarin je kan uitblinken.

Tijdens mijn opleiding Sociaal werk groeide mijn passie om mensen te helpen in het vinden van zijn/haar talent richting werk. Ik heb gewerkt in de uitzendsector en IT consultancy waar ik mijn passie wou inzetten, maar er ontbrak telkens iets.

Hier kan ik mijn passie inzetten om anderen te laten schitteren. Ik werd zelf een ster in mijn levensverhaal en geniet er al minstens 4 jaar elke dag van.

Wil jij ontdekken hoe je een ster kan zijn in jouw levensverhaal? Zet de plankenkoorts aan de kant en ga met mij mee op pad!

Sarah

Coach

Hallo! Ik ben Sarah, een enthousiaste hulpverlener met een hart voor jongeren.  

Wat ik het leukst vind, is samen met jou op pad gaan om aan je dromen en doelen te werken. Ontdekken wie jij bent en waar je passie en talent ligt, daar haal ik voldoening uit. Iedereen is immers anders, uniek, en heeft zijn eigen skills.
Deze schatkistjes wil ik samen met jou zoeken en ontdekken. We gaan er samen mee aan de slag om zo jouw toekomstplan vorm te geven, er voor te zorgen dat jij zelfzeker en tevreden in je schoenen kan staan.
Hoe we dat doen, dat ligt volledig bij jou! Spreek je graag in real life af of babbel je liever online.. samen kijken we wat voor jou werkt. Heb je nood aan een gesprek, neem gerust contact met me op.

MARNICK

Coach

Hoi, ik ben Marnick en misschien ben ik binnenkort jouw coach. Ik wil met je samenwerken aan je doelstellingen en de uitdagingen waar je tegen aanloopt. Ik wil ook kijken naar alle mogelijkheden en kansen om deze samen met jou optimaal te benutten. Dit zal altijd op een respectvolle manier zijn, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt dus de koers die we varen en blijft de kapitein van ons schip. Iedere storm zullen we samen trotseren en dankzij de juiste windrichting en een goed kompas bereiken we steeds veilig de haven.

Met mijn enthousiasme en energieke persoonlijkheid proberen wij elk target te bereiken. Ik zal altijd eerlijk en oprecht zijn tegen jou. Wat mij nog typeert zijn mijn positivisme, goed humeur en de lach op mijn gezicht.

Heb jij graag individuele begeleiding of werk je liever in groep? Kies je eerder een (intensieve) sportieve of creatieve activiteit? Laat gerust iets weten en dan ga ik samen met jou op zoek naar het juiste pad.

Niels

Coach

Ik ben Niels, aangenaam!
Al meer dan 15 jaar ben ik actief in onze jeugdige, multiculturele samenleving. Dit doe ik met veel passie, toewijding en geloof in de kracht van ieder van jullie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent bezit, het proces om dat te ontdekken maakt ons allen uniek. Dat maakt mijn job als coach ook zo boeiend. Waar ik je kan helpen, zal ik dat zeker doen op mijn manier; creatief, out-of-the-box en vooral door te doen.
Elke dag opnieuw leren we bij, jij van mij maar ik zeker evenveel van jou! Met veel enthousiasme en plezier kijk ik er samen met mijn collega’s naar uit om jullie, onze toekomst, te versterken.

“Niemand kan je tegenhouden om te vallen, maar iemand kan je wel helpen om terug op te staan.”

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

FLUX is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: