FLUX in TONGEREN

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is FLUX zeker iets voor jou. Samen met een FLUX-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De FLUX-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

ANNOESJKA

Projectmanager

Ik ben Annoesjka! Projectmanager van FLUX. Meestal vrolijk en optimistisch, altijd op zoek naar een uitdaging.

Flux gaat de uitdaging aan om jongeren en jongvolwassenen aan het stuur te zetten van hun eigen leven en hen de koers te laten bepalen van dit project. Jongerencoaching Flux gelooft dat er in iedere situatie, hoe moeilijk ze ook lijkt, mogelijkheden zijn. Ieder van ons heeft sterktes en talenten, alleen komen ze niet altijd tot hun recht. De coaches gaan met de jongeren op pad, verkennen hun talenten, laten ze groeien en stimuleren hen om hun eigen weg te vinden. Dit doen ze stap voor stap, niet alleen.
Flux werkt nauw samen om kennis, ervaring en expertise te bundelen en kansen te grijpen. Ieder apart kunnen we een traject afleggen, samen bereiken we een mooie eindbestemming.

Wil je op pad gaan met een coach? Wil je als organisatie je steentje bijdragen voor jongeren? Heb je een hart voor jongeren en denk je erover als vrijwilliger reisgenoot te zijn voor de jongeren? Neem contact met me op. 
De wereld ligt aan onze voeten.

Nathalie

Coach

Hallo, mijn naam is Nathalie en wat fijn om je te mogen ontmoeten!

Ik geloof dat iedereen talent heeft. Iedereen heeft de mogelijkheid om te schitteren in zijn/haar levensverhaal. Het is soms niet gemakkelijk om te weten waarin je kan uitblinken.

Tijdens mijn opleiding Sociaal werk groeide mijn passie om mensen te helpen in het vinden van zijn/haar talent richting werk. Ik heb gewerkt in de uitzendsector en IT consultancy waar ik mijn passie wou inzetten, maar er ontbrak telkens iets.

Hier kan ik mijn passie inzetten om anderen te laten schitteren. Ik werd zelf een ster in mijn levensverhaal en geniet er al minstens 4 jaar elke dag van.

Wil jij ontdekken hoe je een ster kan zijn in jouw levensverhaal? Zet de plankenkoorts aan de kant en ga met mij mee op pad!

SAMANTHA

Coach

Hey! Ik ben Samantha.

Wie ben ik? Ik ben een enthousiaste madam met een passie voor muziek! In mijn vrije tijd kan je mij dus ook vinden in een opnamestudio waar ik doe alsof ik kan zingen, of een radioprogramma ga voicetracken. Of effectief in de radiostudio waar ik dan mijn eigen radioprogramma live presenteer. Verder ben ik een echte Genkie en zal ik elke thuismatch van KRC Genk bijwonen. Ook dieren staan hoog op mijn lijstje van favoriete dingen in het leven! Wandelen in de natuur, cultuur opsnuiven in eigen en buitenland zijn dingen waar ik energie van krijg!  

Mijn motto? ‘Be who you needed when you were younger’ of in het Nederlands ‘Wees wie jij nodig had toen jij jong was’.

Ik ben iemand met een hart voor jongeren en daarbij luistert naar jouw verhaal. Wie ben jij, waar wil je naartoe, wat zijn je talenten, waar loop je tegen aan? Samen kunnen we een verhaal schrijven! Jouw verhaal! Want daar draait het natuurlijk om. We gaan samen op weg om jouw doelen te bereiken!

Ik geloof er ook sterk in dat je met de juiste begeleiding je doelen kan bereiken! Misschien zien we elkaar snel?  

 

 

MARNICK

Coach

Hoi, ik ben Marnick en misschien ben ik binnenkort jouw coach. Ik wil met je samenwerken aan je doelstellingen en de uitdagingen waar je tegen aanloopt. Ik wil ook kijken naar alle mogelijkheden en kansen om deze samen met jou optimaal te benutten. Dit zal altijd op een respectvolle manier zijn, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt dus de koers die we varen en blijft de kapitein van ons schip. Iedere storm zullen we samen trotseren en dankzij de juiste windrichting en een goed kompas bereiken we steeds veilig de haven.

Met mijn enthousiasme en energieke persoonlijkheid proberen wij elk target te bereiken. Ik zal altijd eerlijk en oprecht zijn tegen jou. Wat mij nog typeert zijn mijn positivisme, goed humeur en de lach op mijn gezicht.

Heb jij graag individuele begeleiding of werk je liever in groep? Kies je eerder een (intensieve) sportieve of creatieve activiteit? Laat gerust iets weten en dan ga ik samen met jou op zoek naar het juiste pad.

Niels

Coach

Ik ben Niels, aangenaam!
Al meer dan 15 jaar ben ik actief in onze jeugdige, multiculturele samenleving. Dit doe ik met veel passie, toewijding en geloof in de kracht van ieder van jullie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent bezit, het proces om dat te ontdekken maakt ons allen uniek. Dat maakt mijn job als coach ook zo boeiend. Waar ik je kan helpen, zal ik dat zeker doen op mijn manier; creatief, out-of-the-box en vooral door te doen.
Elke dag opnieuw leren we bij, jij van mij maar ik zeker evenveel van jou! Met veel enthousiasme en plezier kijk ik er samen met mijn collega’s naar uit om jullie, onze toekomst, te versterken.

“Niemand kan je tegenhouden om te vallen, maar iemand kan je wel helpen om terug op te staan.”

Sanae

Coach

“If you can dream it, you can do it!” 

Ik geloof erin dat iedereen geboren wordt met een talent of kracht waarmee hij een bijdrage kan leveren aan deze wereld. Iedereen heeft wel een droom, of een droom gehad die hij/zij wil verwezenlijken. 

Helaas kunnen er altijd hinderissen zijn, moeilijkheden of gebeurtenissen in je leven die de focus op deze dromen kunnen vertroebelen. Wat er ook gebeurt, probeer je dromen niet los te laten! Met kleine haalbare stapjes, kom je er ook wel. Het is het einddoel dat telt, en niet de weg er naartoe. 

Ik spreek uit eigen ervaring. Op latere leeftijd heb ik besloten om terug te gaan studeren. Dat terwijl mijn omstandigheden niet ideaal waren. Het is dus nooit te laat. Na het behalen van mijn Bachelor Sociaal Werk wil ik nu mijn kennis en ervaring gebruiken om anderen te helpen. 

Ik ben Sanae en ik ben jongerencoach bij FLUX. Met een gezonde dosis positiviteit gaan we samen aan de slag om je in je kracht te zetten en hindernissen weg te werken, zodat de focus op je droom weer helder wordt. Je kan het! En diep van binnen weet jij dat ook 😉 

 

 

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

FLUX is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: