FLUX in TONGEREN

Loop je soms vast op zaken zoals school, werk of relaties? Probeer je een andere weg te kiezen, maar lukt het niet in je eentje? Dan is FLUX zeker iets voor jou. Samen met een FLUX-coach ontdek je wie je écht bent, wat je sterktes zijn en hoe je je toekomst zelf bepaalt. De FLUX-coaches vertellen hieronder graag iets meer over zichzelf. Aarzel niet om hen te contacteren!

ANNOESJKA

Projectmanager

Ik ben Annoesjka! Projectmanager van FLUX. Meestal vrolijk en optimistisch, altijd op zoek naar een uitdaging.

Flux gaat de uitdaging aan om jongeren en jongvolwassenen aan het stuur te zetten van hun eigen leven en hen de koers te laten bepalen van dit project. Jongerencoaching Flux gelooft dat er in iedere situatie, hoe moeilijk ze ook lijkt, mogelijkheden zijn. Ieder van ons heeft sterktes en talenten, alleen komen ze niet altijd tot hun recht. De coaches gaan met de jongeren op pad, verkennen hun talenten, laten ze groeien en stimuleren hen om hun eigen weg te vinden. Dit doen ze stap voor stap, niet alleen.
Flux werkt nauw samen om kennis, ervaring en expertise te bundelen en kansen te grijpen. Ieder apart kunnen we een traject afleggen, samen bereiken we een mooie eindbestemming.

Wil je op pad gaan met een coach? Wil je als organisatie je steentje bijdragen voor jongeren? Heb je een hart voor jongeren en denk je erover als vrijwilliger reisgenoot te zijn voor de jongeren? Neem contact met me op. 
De wereld ligt aan onze voeten.

elisabeth

Coach

Hoi, ik ben Elisabeth! Enorm gepassioneerd door het werken met jongeren.
Ik wil voor jou graag een luisterend oor en een helpende hand zijn, een vertrouwens-persoon die echt langs je blijft lopen en je niet zomaar loslaat. Met welke vraag je ook zit, welke dromen je ook waar wil maken, ik zal, zonder een oordeel te vellen, samen met jou op zoek gaan naar hoe we jouw plan kunnen realiseren.
Weet ik dan zomaar op alles een antwoord? Zeker niet! Maar met twee kom je al wel een heel stuk verder. We zoeken samen uit wat jij allemaal in je mars hebt, op die krachten en talenten bouwen we samen verder. We ruimen de obstakels die nu misschien op je pad liggen, samen uit de weg, zodat je mij na ons traject zelfs helemaal niet meer nodig hebt.
Mijn hond Nelson is mijn partner in crime, ik neem hem dan ook graag regelmatig mee. Ook hij staat steeds onvoorwaardelijk voor je klaar, natuurlijk enkel als jij dat zelf graag wil. 

Sarah

Coach

Hallo! Ik ben Sarah, een enthousiaste hulpverlener met een hart voor jongeren.  

Wat ik het leukst vind, is samen met jou op pad gaan om aan je dromen en doelen te werken. Ontdekken wie jij bent en waar je passie en talent ligt, daar haal ik voldoening uit. Iedereen is immers anders, uniek, en heeft zijn eigen skills.
Deze schatkistjes wil ik samen met jou zoeken en ontdekken. We gaan er samen mee aan de slag om zo jouw toekomstplan vorm te geven, er voor te zorgen dat jij zelfzeker en tevreden in je schoenen kan staan.
Hoe we dat doen, dat ligt volledig bij jou! Spreek je graag in real life af of babbel je liever online.. samen kijken we wat voor jou werkt. Heb je nood aan een gesprek, neem gerust contact met me op.

MARNICK

Coach

Hoi, ik ben Marnick en misschien ben ik binnenkort jouw coach. Ik wil met je samenwerken aan je doelstellingen en de uitdagingen waar je tegen aanloopt. Ik wil ook kijken naar alle mogelijkheden en kansen om deze samen met jou optimaal te benutten. Dit zal altijd op een respectvolle manier zijn, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt dus de koers die we varen en blijft de kapitein van ons schip. Iedere storm zullen we samen trotseren en dankzij de juiste windrichting en een goed kompas bereiken we steeds veilig de haven.

Met mijn enthousiasme en energieke persoonlijkheid proberen wij elk target te bereiken. Ik zal altijd eerlijk en oprecht zijn tegen jou. Wat mij nog typeert zijn mijn positivisme, goed humeur en de lach op mijn gezicht.

Heb jij graag individuele begeleiding of werk je liever in groep? Kies je eerder een (intensieve) sportieve of creatieve activiteit? Laat gerust iets weten en dan ga ik samen met jou op zoek naar het juiste pad.

Fatima

Coach

Hé Jij! Mijn naam is Fatima en ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten! Een jongerencoach die in de leefwereld van jongvolwassenen zit, zich graag inzet en geen uitdaging uit de weg gaat! De jongere achter het stuur, wat wil zeggen dat jij jouw eigen traject bepaalt en ik jou hierin ondersteun en naar jou luister. Luisteren om jou te begrijpen en jouw krachten te zien met wederzijds respect aan de basis. Wat een combinatie!

Met heel veel energie, positiviteit en geduld sta ik open voor al jouw vragen. Mijn favoriete motto? “Wat je aandacht geeft, groeit!” Ik geloof erin dat we veel kunnen bereiken als we ons focussen op de mogelijkheden, omdat hoe meer aandacht we ze geven, hoe krachtiger ze worden! 

Lore

Coach

Hoi, ik ben Lore! Gepassioneerd door het werken met jongeren en coach in hart en nieren.

Samen gaan we op pad om te ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft en bekijken we welke stappen we hierin kunnen ondernemen. Wat wil je? Wat heb je nodig? Wat is je kracht?

Stap voor stap en op jouw tempo proberen we elk obstakel te trotseren zodat we jouw droom kunnen realiseren.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de weg die je aflegt, maar ik ben er om jou hierin te sturen en te ondersteunen.

Ik ben een open minded persoon en een luisterend oor voor al je verhalen, vragen, bedenkingen… .

Aarzel niet om me te contacteren. Ik sta voor je klaar!

ANNELIES

Coach

Ik ben Annelies en misschien binnenkort jouw FLUX coach.

Met mijn achtergrond als psycholoog wil ik mij inzetten voor het welzijn van jongeren. Ik sta altijd klaar voor een luchtig of diepgaand gesprek. Ook voor een ontspannende activiteit of een meedenkend brein kan je bij mij terecht.

Als coach wil ik samen nadenken over de vragen waar je momenteel mee worstelt. We gaan hier actief mee aan de slag zodat jij jouw goals kan bereiken. Onderweg zal ik jou ondersteunen waar het nodig is, op jouw tempo. Dit kan natuurlijk een hobbelige weg zijn, maar wanneer we samen onze krachten bundelen en dit op een positieve en goedlachse manier aanpakken, komen we er zeker.

Laten we elkaar besmetten, niet met corona, maar met goede ideeën en veel enthousiasme.

Hopelijk tot snel!

klaar voor de eerste stap?

Durf contact opnemen met onze coaches! Iedereen tussen 18 en 30 jaar die zijn of haar dromen wil realiseren, is meer dan welkom. Samen focussen we op jouw toekomst!

FLUX is een gezamenlijk project van onderstaande partners.
Klik op het logo van de partners om hun aanbod te bekijken:

Met de steun van: